Microvermada 2018

Dies de funció 19, 20 i 21 de Setembre de 2018

Reserves 653 08 74 29

Poster Microvermada 2018

A la carrossa no: Quan sou una parella i només un dels dos va a fer carrossa és quan comencen els problemes. I si un dia arribes més tard de l’habitual comença la catàstrofe.

Actors: Pilar Quetglas i Toni Sacarés. Gènere: Comèdia

L’aposta: En Richard i en Mike són dos anglesos que cada any s’aposten una caixa de vi a que són capaços de encertar la procedència i l’anyada del vi. Però enguany l’aposta serà una mica diferent.

Actors: Christian Morales i Guiem Juaneda. Gènere: Comèdia.

I la vermadora major és: És el dia de la gala, de la nominació dels Vermadors i Vermadores. N’Aina Mir està disposada a fer pràcticament qualsevol cosa per ser Vermadora Major.

Actors: Xesca Rosselló i Jaume Seguí “Xuia”. Gènere: Comèdia.

Un tassó: Un tassó de vi, un drama familiar i la tragèdia de la guerra civil espanyola són els elements que composen aquesta confessió d’un membre de l’escamot d’afusellament.

Actor: Joan Maria Pascual. Gènere: Tragèdia.

Mare i filla: Na Margalida és una adolescent que vol convèncer a la seva mare per poder sortir durant les festes del Vermar. La típica escena entre mare i filla passarà davant els nostres ulls.

Actrius: Silvia Pons i Xisca Gonzàlez. Gènere: Comèdia

Microvermada 2017

Dies de funció 13, 14 i 15 de Setembre de 2017

Públic que hi assistí 400

Poster Microvermada 2017

La Jenny. És el diumenge de la vermada. I n'Andreu, un Binissalemer autèntic, ha lligat per quinta vegada el dissabte de la  vermada. Però aquesta vegada se'n durà una gran sorpresa.

Actors: Christian Morales i Sílvia Pons. Gènere: Comèdia.

Recomanadors de vins. Quin vi s'ha de comprar per quedar bé? Jo no ho sé, i tu? No et preocupis per això existeixen els recomanadors de vins professionals.

Actors: Joan Maria Pascual i Toni Sacarés. Gènere: Comèdia.

Les regles són les regles. El dijous a Ca'n Arabí és difícil aconseguir lloc, i s'ha de fer una llarga coa per aconseguir els fideus. Tot i que no estan escrites en lloc, hi ha unes regles, i s'han de respectar.

Actors: Rubén de Ayarra i Gipsy Nel·lo. Gènere: Comèdia.

Per un torcaboques. El sopar a la fresca ja és aquí. I per això ens hem de preparar. Necessitam anar de compres per tenir la taula més “empimpollada” de totes.

Actors: Jaume Seguí “Xuia” i Pilar Quetglas. Gènere: Comèdia.

Els canvis. Les festes han canviat, i cada dia canvien més, a vegades a millor i a vegades a pitjor. Sigui com sigui, els canvis són necessaris per evolucionar; però n’hi ha alguns que fan molt de mal.

Actor: Lluís Valenciano. Dramatúrgia: Carolina Seguí. Gènere: Drama.

Microteatre pel Vermar

edició 2016

Dies de funció 14, 15 i 16 de Setembre de 2016

Públic que hi assistí 320

Poster Microvermada 2016

Curset express.  Què significa que un vi té la capa alta? O que és un vi astringent? Na Crispeta, la nostra sommelier, ens explicarà com diferenciar i apreciar els diferents vins. Un curset express en cata de vins ben peculiar...

Actriu: Joana Maria Peralta. Gènere: Comèdia

La fil·loxera. Les festes des Vermar pateixen una gran malaltia. Una malaltia causada per un insecte hemípter i semialat, és a dir, la fil·loxera. El padrí d’en Joan es vol assegurar que abans de partir tot això no li passi al seu nét.

Actors: Jaume Seguí “Xuia” i José Artero. Gènere: Drama

Trepitja que trepitjaràs. En Pere i en Miquel i els germans Moyà han fet una aposta amb el concurs de trepitjar raïm; i qui no la guanyi el dissabte de la vermada haurà de dur el vestit de pagesa de sa mare a dalt les carrosses. Un concurs emocionadíssim...

Actors: Rubén de Ayarra i Christian Morales. Gènere: Comèdia.

Un vi reial. Una visita guiada on se’ns explicarà perquè la bodega produeix uns vins “reialment” bons...

Actrius: Sílvia Pons i Núria Fiol. Génere: Comèdia

Mos la volen fotre. Els felanitxers pretenen llevar-nos les festes del Vermar!!! Però tranquils perquè en Llorenç Moyà i en Pep Perico ens prepararan per aquesta batalla que ben segur guanyarem.

Actors: Joan Maria Pascual i Toni Sacarés. Gènere: Comèdia.

Per un torcaboques
Per un torcaboques

recomanadors de vins
recomanadors de vins

Bodegues Oliver
Bodegues Oliver

Per un torcaboques
Per un torcaboques

1/13