Microvermada 2018

Dies de funció 19, 20 i 21 de Setembre de 2018

Reserves 653 08 74 29

Poster Microvermada 2018

A la carrossa no: Quan sou una parella i només un dels dos va a fer carrossa és quan comencen els problemes. I si un dia arribes més tard de l’habitual comença la catàstrofe.

Actors: Pilar Quetglas i Toni Sacarés. Gènere: Comèdia

L’aposta: En Richard i en Mike són dos anglesos que cada any s’aposten una caixa de vi a que són capaços de encertar la procedència i l’anyada del vi. Però enguany l’aposta serà una mica diferent.

Actors: Christian Morales i Guiem Juaneda. Gènere: Comèdia.

I la vermadora major és: És el dia de la gala, de la nominació dels Vermadors i Vermadores. N’Aina Mir està disposada a fer pràcticament qualsevol cosa per ser Vermadora Major.

Actors: Xesca Rosselló i Jaume Seguí “Xuia”. Gènere: Comèdia.

Un tassó: Un tassó de vi, un drama familiar i la tragèdia de la guerra civil espanyola són els elements que composen aquesta confessió d’un membre de l’escamot d’afusellament.

Actor: Joan Maria Pascual. Gènere: Tragèdia.

Mare i filla: Na Margalida és una adolescent que vol convèncer a la seva mare per poder sortir durant les festes del Vermar. La típica escena entre mare i filla passarà davant els nostres ulls.

Actrius: Silvia Pons i Xisca Gonzàlez. Gènere: Comèdia

Microvermada 2017

Dies de funció 13, 14 i 15 de Setembre de 2017

Públic que hi assistí 400

Poster Microvermada 2017

La Jenny. És el diumenge de la vermada. I n'Andreu, un Binissalemer autèntic, ha lligat per quinta vegada el dissabte de la  vermada. Però aquesta vegada se'n durà una gran sorpresa.

Actors: Christian Morales i Sílvia Pons. Gènere: Comèdia.

Recomanadors de vins. Quin vi s'ha de comprar per quedar bé? Jo no ho sé, i tu? No et preocupis per això existeixen els recomanadors de vins professionals.

Actors: Joan Maria Pascual i Toni Sacarés. Gènere: Comèdia.

Les regles són les regles. El dijous a Ca'n Arabí és difícil aconseguir lloc, i s'ha de fer una llarga coa per aconseguir els fideus. Tot i que no estan escrites en lloc, hi ha unes regles, i s'han de respectar.

Actors: Rubén de Ayarra i Gipsy Nel·lo. Gènere: Comèdia.

Per un torcaboques. El sopar a la fresca ja és aquí. I per això ens hem de preparar. Necessitam anar de compres per tenir la taula més “empimpollada” de totes.

Actors: Jaume Seguí “Xuia” i Pilar Quetglas. Gènere: Comèdia.

Els canvis. Les festes han canviat, i cada dia canvien més, a vegades a millor i a vegades a pitjor. Sigui com sigui, els canvis són necessaris per evolucionar; però n’hi ha alguns que fan molt de mal.

Actor: Lluís Valenciano. Dramatúrgia: Carolina Seguí. Gènere: Drama.

Microteatre pel Vermar

edició 2016

Dies de funció 14, 15 i 16 de Setembre de 2016

Públic que hi assistí 320

Poster Microvermada 2016

Curset express.  Què significa que un vi té la capa alta? O que és un vi astringent? Na Crispeta, la nostra sommelier, ens explicarà com diferenciar i apreciar els diferents vins. Un curset express en cata de vins ben peculiar...

Actriu: Joana Maria Peralta. Gènere: Comèdia

La fil·loxera. Les festes des Vermar pateixen una gran malaltia. Una malaltia causada per un insecte hemípter i semialat, és a dir, la fil·loxera. El padrí d’en Joan es vol assegurar que abans de partir tot això no li passi al seu nét.

Actors: Jaume Seguí “Xuia” i José Artero. Gènere: Drama

Trepitja que trepitjaràs. En Pere i en Miquel i els germans Moyà han fet una aposta amb el concurs de trepitjar raïm; i qui no la guanyi el dissabte de la vermada haurà de dur el vestit de pagesa de sa mare a dalt les carrosses. Un concurs emocionadíssim...

Actors: Rubén de Ayarra i Christian Morales. Gènere: Comèdia.

Un vi reial. Una visita guiada on se’ns explicarà perquè la bodega produeix uns vins “reialment” bons...

Actrius: Sílvia Pons i Núria Fiol. Génere: Comèdia

Mos la volen fotre. Els felanitxers pretenen llevar-nos les festes del Vermar!!! Però tranquils perquè en Llorenç Moyà i en Pep Perico ens prepararan per aquesta batalla que ben segur guanyarem.

Actors: Joan Maria Pascual i Toni Sacarés. Gènere: Comèdia.

Per un torcaboques
Per un torcaboques

press to zoom
recomanadors de vins
recomanadors de vins

press to zoom
Bodegues Oliver
Bodegues Oliver

press to zoom
Per un torcaboques
Per un torcaboques

press to zoom
1/13