top of page

Quan el teatre es converteix en festa

Poster Quan el teatre es converteix en festa

Quan el teatre es converteix en festa és una comèdia de creació pròpia per a tots els públics on el tema principal és l'amistat. Es tracta d’un muntatge de petit format pensat per a poder ser adaptat a diferents espais que no siguin exclusivament teatres.  Té una duració aproximada de 1 hora 10 minuts.

Sinopsi: En Lluís i en Xuia organitzam un "guate" dels d'abans... un petit aperitiu, una mica de vi, bon ambient... Ja hi som tots? Idò ja pot començar la nostra pseudo festa que es converteix en una peça teatral on el públic decideix el rumb de l'espectacle. Farem amics, jugarem, riurem i ens ho passarem d'allò més bé. Tot un muntatge basat en l'amistat.

Resum:

L'espectacle comença amb un petit aperitiu i una copa de vi que es serveixen mentre la gent va entrant. Al mateix temps es van realitzant fotografies a la gent que entra i es va seient a les seves "localitats".

Poc a poc aquesta festa que hem organitzat s'anirà teatralitzant de tal forma que el públic hi participarà de forma interactiva realitzant votacions i triant quina opció l'hi sembra més adequada. D'aquesta manera escolleix quin serà el rumb de l'espectacle. No es tracte d'un espectacle d'improvisació; sinó d'escollir una de les dues opcions possibles. Això provoca que sigui un espectacle fresc i ple de complicitat on l'espectador no es queda indiferent.

Mitjançant el tema de l'amistat discutirem, riurem, ens emocionarem, ens odiarem, ens estimarem, etc. Però, sobretot, ens farem més amics. Com deia Saint-Exupéry: "Els temps que li dediques a la rosa és el que la fa tan important." És a dir, el temps que li dedicam als amics és el que els fa tan importants. Perquè el temps amb un amic mai és temps perdut. Sempre és temps guanyat, viscut i aprofitat.

bottom of page