MICROVERMADA 2019

Dies 18, 19 i 20 de Setembre de 2018

Reserves 653 08 74 29

IMG-20190905-WA0004.jpg

MALA COSA: Són les noces de na Clara i en Marc i sembla que alguna cosa no ha anat del tot bé. Aquesta nit tots el convidats l’hauran de passar al “cuartelillo”... Mala cosa... Actors: Núria Fiol i Jaume Seguí “Xuia”. Gènere: Comèdia. Dramatúrgia: Marga Arrom. Peça guanyadora del 1er concurs de textos de la Microvermada.

EL COMBAT DELS FIDEUS: Na Paula i na Margalida són dues veïnades que es duen a matar i cada any es barallen per veure qui fa els millors fideus de vermar.  Una lluita que no estan disposades a perdre. Actrius: Catina Campins i Silvia Pons. Gènere: Comèdia.

TOT QUEDA EN FAMÍLIA: El dia dels trepitjadors és un dia llarg i que poden passar moltes coses, i més si és entre amics que es consideren família. Actors: Rubén de Ayarra i Pau Sàez. Gènere: Comèdia.

 

AIRE DE VERMADA: Dues germanes amb una idea de negoci online ben Binissalamer. Una història familiar que ens ajudarà a reflexionar sobre les relacions fraternals. Actrius: Xisca Puigserver i Carolina Seguí. Gènere: Drama.

 

ESPERAR: Una dona mira per la finestra i espera... es pinta els llavis i espera... beu una mica de vi i espera... I, esperant, els dies rellisquen viscosos per la sequedat de la seva pell creant camps de solcs imperibles. Actriu: Mireia Izquierdo. Gènere: Teatre corporal. Direcció: Mireia Izquierdo i Lluís Valenciano. Dramatúrgia: Mireia Izquierdo.

 

Mestre de cerimònies: Lluís Valenciano.

Direcció i dramatúrgia del muntatge: Lluís Valenciano.

 

IMPORTANT!!!!: Entrada pel carrer del Reg.

 

Venta d’entrades: els dies de funció a partir de les 19h.

Venta anticipada: dilluns 16 al teatre de Binissalem de les 19h a les 21h.

Preu per peça 3€. Reserves als 653 08 74 29 (Whats app).