top of page

MICROVERMADA 2022

Dies 14, 15, 16 17 i 18de Setembre de 2022

Reserves 653 08 74 29

Lluís Valenciano poster microvermada-01.jpg

EL METATEATRE DE DIONÍS: En Merlot és un dramaturg insegur al qui han encomanat escriure un text sobre el vi. Degut a la seva manca d’inspiració, i per tal de dur a terme la comanda, demanarà ajuda a l’assistent personal Alexa. Actor: Lluís Valenciano. Gènere: Comèdia. Dramatúrgia: Jaume Miró.

L’ÚLTIMA COPA: Una nova variant de la fil·loxera ha acabat amb totes les vinyes de Binissalem i, per tant, s’ha acabat la producció de vi. En Joan i n’Aina es troben davant l’última copa de vi de Binissalem i han de decidir què fer amb ella. Actors: Guiem Juaneda i Bet Palou. Gènere: Comèdia. Dramatúrgia: Victòria Cerdà.

VINIL: Na Vilma, una científica especialitzada en l'àmbit de la cardiologia, ha decidit mostrar al món el seu nou experiment: una pastilla capaç de traduir els gustos que capten les papil·les gustatives en vibracions sonores. Actors: Frederic Bibiloni i Lucía Sànchez. Gènere: Ciència ficció. Dramatúrgia: Miquel Mas.

EL BARRIL DE L’AMO EN TIÀ LLADÓ: Som a l’any 2027. Rosalia desperta de la criopreservació a la que la sotmeteren fa 36 anys, per alliberar-la d’una malaltia que no tenia cura. Ara es retroba amb el seu fill Tià que és més vell que ella i que té moltes coses per conta-li. Actors: Jaume Seguí “Xuia” i Bel Maria Perdigón. Gènere: Comèdia. Dramatúrgia: Bernat Molina.

A les 22h MICRO-CONCERT de RiVallval. Músics: Aina Pons i Xisca Rubí.

Direcció del muntatge: Lluís Valenciano.

 

IMPORTANT:

*Hora de trobada i distribució de grups a les 19:30h.

*Pàrquing habilitat per a cotxes a la rotonda de Biniagual.

*Preus especials per a majors de 65 anys i menors de 20 anys.

 

Venda d’entrades: els dies de funció a partir de les 19h.

Venda anticipada: dilluns 12 al teatre de Binissalem de les 19h a les 21h.

Preu 18€ (copa de vi inclosa). Reserves al 653 08 74 29

*Espectacle subvencionat pel Consell de Mallorca. Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística

bottom of page