top of page

NOSALTRES

Companyia Teatral de Lluís Valenciano que s'encarrega de realitzar i crear espectacles. Així com també, realitza tasques de direcció; formació mitjançant cursos i tallers; organització d'esdeveniments teatrals: animacions; etc.

 

Myotragus teatre es fundà al Setembre del 2015 a Binissalem amb la realització de l'espectacle Amor al bar; el qual consistia en  4 peces teatrals curtes presentades com a Teatre de barra.

A partir d'aquí Lluís Valenciano ha continuat dirigint, participant i realitzant el seus espectacles ja englobats dins Myotragus teatre: Quan el teatre es converteix en festa, La desconeguda vida de Llorenç Moyà (teatre per adults); El bosc màgic, El gran viatge ( teatre per infants); Històries de barra; Microteatre pel Vermar; Microvermada ( fórmula microteatre).

Per altra banda, també ha realitzat animacions i esdeveniments amb el seu equip de treball com ara Les visites guiades al Consolat de Mar i la Llotja; o participacions a l'escoles d'estiu amb el personatge de na Riquilda i el seu viatge pel països de les emocions.

Una altre línea de treball consisteix en l'organització d'esdeveniments; i, finalment, amb formació i la docència teatral mitjançant cursos i tallers.

COLAU

Personatge representat per Lluís Valenciano utilitzat per les visites guiades al Consolat de Mar i la Llotja.

RIQUILDA

Personatge que visità les escoles d'estiu i presentà el seu viatge pels països de les emocions. Representat per Carolina Seguí.

TEATRE 

Espectacle Quan el teatre es converteix en festa. A les bodegues Vins Nadal.

Representat per Lluís Valenciano i Jaume "Xuia".

DIRECCIÓ

Lluís Valenciano realitza treballs de direcció. En aquest cas la imatge pertany a l'espectacle La danza de la muerte de la companyia Ses garbo girls

INFANTILS

Representacions de teatre per a nins. La fotografia pertany a l'espectacle El bosc màgic

bottom of page