top of page

Lluís Valenciano és Llicenciat en art dramàtic especialitat Interpretació opció textual per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB); i té el màster universitari en estudis avançats de teatre especialitat direcció de la Universidad Internacional de la Rioja (UNIR).

A més a més, continua amb la seva formació actoral i teatral de forma constant amb la Biomecànica teatral de Meyerhold amb els mestres Gennadi Bogdanov i Alexey Levinskiy.

Ha participat com actor professional en diverses obres teatrals Vis a vis a Hawaii, Panorama, Allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres, Tardor en el Jardí de l'Hades, Quan el teatre es converteix en festa, El bosc màgic, El gran viatge, The end, Amor al bar, Històries de barra, etc.

Com a director a treballat La desconeguda vida de Llorenç Moyà, La danza de la muerte, Elemental, Microteatre pel Vermar, etc.

En el 2012 guanyà el premi art jove de teatre amb l'obra de creació pròpia Allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres; i en el 2014 obtingué el premi com a millor director amateur.

bottom of page