top of page

El bosc màgic

Poster El bosc màgic

El bosc màgic és una obra de teatre infantil per a nins a partir de 3 anys divertida, i educativa, on la temàtica principal és el medi ambient. Es tracta d’un muntatge pensat per a poder ser adaptat a diferents espais que no siguin exclusivament teatres; així que l'únic que es necessita és un espai amb una il·luminació general i unes dimensions aproximades de 2,5m x 2,5m. Té una duració aproximada de 40 minuts.

Sinopsi: En Miquelet Aventurer i n'Eulàlia Temerària són dos exploradors experimentats que s'endinsen en un bosc màgic durant una de les seves recerques de tresors. Al llarg del camí es trobaran una sèrie de personatges divertits com el Senyor Pere Bover, l'alzina o l'eriçoneta; que ens ensenyaran a preservar la natura. Tota una història divertida, entretinguda i educadora amb un bon missatge de rerefons.

Temes que es tracten:

Durant l'espectacle els nins participen en la història, coneixen el procés de la fotosíntesi, espècies autòctones com l'alzina (Quercus Ilex), i el caragol bover.  Així com  el mussol (Asio otus) o l'eriçó.

Es tracta el tema dels incendis, on s'adverteix als nins que mai s'ha de fer un foc al bosc, mostrant les seves possibles conseqüències fent una al·lusió, indirecte, a l'incendi forestal que succeí a la Serra de Tramunta, a la zona d'Andratx.

Per altra banda, es parla també de la necessitat de no embrutar els boscos amb les nostres deixalles; així com també es mostra la falta de respecte cap a la natura quan es fa una marca a un arbre.

bottom of page