El senyor dels contes
El Senyor dels contes

Pròximes funcions:

Mallorca

  • 22 d'octubre 11h a l'Espai Caramulls a Palma.

  • 2 de març a la Biblioteca Can Sales a Palma.

El senyor dels contes és una obra de teatre infantil basada en les rondalles i llegendes de les Balears. En ella s’utilitzen diferents recursos per a poder contar les rondalles, com ara un titella enorme, un llibre pop-up amb imatges de còmic, una il·lustració de 1,60m del gegant des Vedrà, un ukelele per ambientar les històries amb cançons, un carro que es transforma en vaixell, etc.

Es tracta d’un muntatge pensat per a poder ser adaptat a diferents espais que no siguin exclusivament teatres. Té una duració aproximada de 50 minuts. I ha estat semifinalista del Premi BÒTIL.

Obra de teatre infantil per a nins a partir de 5 anys.

Sinopsi: El senyor dels contes és un llibreter balear amb família de Menorca, nascut a Mallorca i que actualment viu entre Eivissa i Formentera. D’aquesta manera el nostre personatge ens contarà les rondalles d’El gegant des Vedrà de l’illa d’Eivissa, El mestre Gelabert de Menorca, En Pere festejador de Mallorca; i la llegenda d’El tresor de Formentera. Un conjunt d’històries de la cultura popular de les nostres illes plenes de valor i tradició.

Fitxa Artística:

Actor: Lluís Valenciano Gener.

Adaptació de textos: Lluís Valenciano Gener.

Direcció: Lluís Valenciano Gener i Jaume Seguí “Xuia”.

Escenografia i utileria: Antoni Pons Abraham i Lluís Valenciano.

Vestuari: Mar Munar Valdesorio i Lluís Valenciano Gener

La bruixa
La bruixa

press to zoom
La maleta
La maleta

press to zoom
mestre gelabert
mestre gelabert

press to zoom
La bruixa
La bruixa

press to zoom
1/5