top of page
El tresor del mar
el_tresor_del_mar_digitaldef.jpg

*Inspirat en la idea original de Tomeu Simó en els seus llibres  Un dia de Pesca i Un altre de pesca; i les il·lustracions de  Maria Padilla.

El tresor del ma és una obra de teatre infantil basada en el fons marí i de temàtica mediambiental en relació amb els plàstics. En ella s’utilitzen diferents recursos, com a escenografia s'utilitza un llibre enorme per a contar les diferents parts de la història amb cada una de les pàgines, les pàgines del llibre estan dibuixades amb imatges divertides i explicatives pels infants,  es fan servir titelles, diferents objectes transformats per a la creació d'imatges oníriques, la guitarra per fer música en directe, la creació de cançons per a arribar millors als infants, etc.

Es tracta d’un muntatge pensat per a poder ser adaptat a diferents espais que no siguin exclusivament teatres. Té una duració aproximada de 40 minuts. I ha estat semifinalista del Premi BÒTIL 2020, i és una activitat subvencionada pel Consell de Mallorca.

Obra de teatre infantil per a nins a partir de 3 anys.

Sinopsi: En Tomeu Fava ens contarà una història on coneixerem diferents éssers marins amb els que cantarem ballarem i ens ho passarem d’allò més bé; sense deixar d’aprendre qui són i que els hi està passant per culpa del plàstic. Un espectacle teatral que ens recorda que el nostre mar és un tresor que hem de cuidar.

Fitxa Artística:

Actor: Lluís Valenciano Gener.

Direcció: Lluís Valenciano Gener i Jaume Seguí “Xuia”.

Escenografia i utileria: Antoni Pons Abraham i Lluís Valenciano.

Vestuari: Lluís Valenciano Gener

Pròximes funcions a Mallorca:

  • 24 de maig a les 18h a la Biblioteca Can Sales a Palma

El tresor del mar
El tresor del mar

press to zoom
El tresor del mar
El tresor del mar

press to zoom
El tesor del mar
El tesor del mar

press to zoom
El tresor del mar
El tresor del mar

press to zoom
1/5
bottom of page