top of page
El tresor del mar
el_tresor_del_mar_digitaldef.jpg

*Inspirat en la idea original de Tomeu Simó en els seus llibres  Un dia de Pesca i Un altre de pesca; i les il·lustracions de  Maria Padilla.

El tresor del ma és una obra de teatre infantil basada en el fons marí i de temàtica mediambiental en relació amb els plàstics. En ella s’utilitzen diferents recursos, com a escenografia s'utilitza un llibre enorme per a contar les diferents parts de la història amb cada una de les pàgines, les pàgines del llibre estan dibuixades amb imatges divertides i explicatives pels infants,  es fan servir titelles, diferents objectes transformats per a la creació d'imatges oníriques, la guitarra per fer música en directe, la creació de cançons per a arribar millors als infants, etc.

Es tracta d’un muntatge pensat per a poder ser adaptat a diferents espais que no siguin exclusivament teatres. Té una duració aproximada de 40 minuts. I ha estat semifinalista del Premi BÒTIL 2020, i és una activitat subvencionada pel Consell de Mallorca.

Obra de teatre infantil per a nins a partir de 3 anys.

Sinopsi: En Tomeu Fava ens contarà una història on coneixerem diferents éssers marins amb els que cantarem ballarem i ens ho passarem d’allò més bé; sense deixar d’aprendre qui són i que els hi està passant per culpa del plàstic. Un espectacle teatral que ens recorda que el nostre mar és un tresor que hem de cuidar.

Fitxa Artística:

Actor: Lluís Valenciano Gener.

Direcció: Lluís Valenciano Gener i Jaume Seguí “Xuia”.

Escenografia i utileria: Antoni Pons Abraham i Lluís Valenciano.

Vestuari: Lluís Valenciano Gener

Pròximes funcions a Mallorca:

  • 27 de febrer a les 17h a la Biblioteca de Sant Llorenç 

  • 24 de maig a les 18h a la Biblioteca Can Sales a Palma

  • 8 de juny a les 19h a la Biblioteca de Muro

bottom of page