top of page
_DSC5758.jpg
El retorn del senyor dels contes

Pròximes funcions:

Mallorca

  • ​28 de febrer a les 17h Biblioteca de Son Carrió

  • 20 d'abril a les 18h Biblioteca de Consell

  • 21 d'abril a les 18h al Teatre d'Andratx

  • 22 d'abril a les 11h a la Plaça de Sant Maria del Camí.

El senyor dels contes és una obra de teatre infantil basada en les rondalles i llegendes de les Balears.En ella s’utilitzen diferents recursos per a poder contar les rondalles, com ara una titelles, una ciutat feta amb llibres, imatges de còmic, un ninot articulat de 1,40m que fa de Xomeul·lo, un ukelele per cantar cançons, un carro que es transforma en diferents escenaris, etc. 

Es tracta d’un muntatge pensat per a poder ser adaptat a diferents espais que no siguin exclusivament teatres. Té una duració aproximada de 45 minuts. I ha estat estrenat a la Fiet 2022.

Obra de teatre infantil per a nins a partir de 4 anys.

Sinopsi: El senyor dels contes és un llibreter balear amb família de Menorca, nascut a Mallorca i que actualment viu entre Eivissa i Formentera. D'aquesta manera el nostre personatge ens contarà les rondalles d'El geperut i les fades de l'illa d'Eivissa, Na Catalineta i na Catalinota de Menorca, En Vit de Mallorca; i En Xommeul·lo de Formentera. Un conjunt d'històries de la cultura popular de les nostres illes plenes de valor i tradició.

Fitxa Artística:

Actor: Lluís Valenciano Gener.

Adaptació de textos: Lluís Valenciano Gener.

Direcció: Lluís Valenciano Gener

Escenografia i utileria: Antoni Pons Abraham i Lluís Valenciano.

Vestuari: Mar Munar Valdesorio i Lluís Valenciano Gener

bottom of page